Vi kører bl.a. i Kolding, Fredericia og Vejle

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 20 30 47 74.​​

Stålkonstruktion

​Gennem mange år har vi hos Trekantens Rustfri fremstillet og monteret diverse typer af stålkonstruktion for virksomheder i og omkring Fredericia og Vejle samt omegn.

Vi har altid kundens ønsker og behov i centrum for vores arbejde, og det gælder uanset opgavens omfang og karakter. Det sikrer, at vi kan imødekomme alle ønsker helt ned i detaljen.​

Stor og lille stålkonstruktion

Vores kundekreds er bred og varieret, og vi kan fremstille mange former for stålkonstruktion i alle afskygninger. Det kan være ståltrapper til et stort byggeri, eller det kan være en altan til en lejlighed.

En stålkonstruktion kan vi udføre i galvaniseret stål for at gøre konstruktionen mere modstandsdygtig og på den måde forhindre, at det kommer til at ruste. På den måde får du en fremtidssikret løsning.

Gode samarbejdspartnere

Vi har gennem tiden opbygget et godt samarbejde med andre firmaer i samme branche, og også med arkitekt, entreprenør, murer og maler, hvorfor vi kan tilbyde samlede løsninger til en lang række opgaver.

Hør mere om vores kompetencer inden for fremstilling af stålkonstruktion ved at kontakte os på tlf. 20 30 47 74. Vi agerer gerne sparringspartner for dit projekt, så du kan trække på al den erfaring, vi er i besiddelse af.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Brian Stagelund Nielsen

Rødmosevej 107

Tiufkær 7000 Fredericia

Telefon:+45 20 30 47 74

trekantensrustfri@mail.dk 

Om firmaet​

Trekantens Rustfri er et svejse og montagefirma med mere end 25 års erfaring med alle former for smedearbejde...

CVR: 27877990

Kontaktinformation

​Trekantens Rustfri

Rødmosevej 107, 7000 Fredericia - Find vej

Tlf.: 20 30 47 74

E-mail: trekantensrustfri@mail.dk

Vi kan tilbyde